Wizz Air uvodi novu liniju iz Sarajeva za Njemačku

HomeMagazin

Wizz Air uvodi novu liniju iz Sarajeva za Njemačku

Aviokompanija Wizz Air zapošljava nove članove kabinskog osoblja u Tuzli

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air uvodi novu liniju od Sarajeva do Saarbrückena u Njemačkoj.

Letovi na ovoj ruti počet će 14. juna, dva puta sedmično, utorkom i subotom.

Karte se mogu kupiti od danas na wizzair.com ili pomoću Wizz Air mobilne aplikacije. Cijene se kreću već od 19,99 EUR / 38,99 KM.

Dodavanjem nove linije Wizz Aira iz sarajevske baze, putnici mogu planirati nova putovanja i porodične odmore.

Sa svojom živom kulturnom scenom i baroknom arhitekturom, Saarbrücken spaja francuski ambijent sa njemačkom ljepotom življenja.

Uzbudljiva duga historija ovog grada na rijeci Saar odražava njegov položaj između tri zemlje, a krasi ga opuštena atmosfera, slikovite uske uličice i brojne atrakcije.

Putnici iz Sarajeva uz pristupačne cijene Wizz Aira sada mogu putovati na 21 destinaciju u 11 zemalja Evrope i Bliskog istoka.

Zsuzsa Trubek, menadžerica korporativnih komunikacija Wizz Aira, kazala je da je do ove odluke došlo osluškivanjem želja putnika.

Došlo je vrijeme da uvedemo novu liniju iz naše baze u Sarajevu. Osluškujući želje i potrebe naših putnika, odlučili smo uspostaviti vezu sa gradom Saarbrückenom, idealnim za vikend odmor ili posjetu rodbini i prijateljima koje vam Wizz Air čini bližim. 

Vjerujemo da će ova ruta otvoriti put i njemačkim turistima da posjete slikovitu prijestolnicu Bosne i Hercegovine i njene ljubazne ljude srdačnog gostoprimstva.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: