instant fap

Za Ovnove je boks, za Ribe joga, za Lava…

Za Ovnove je boks, za Ribe joga, za Lava…

I horoskopski znak utiče na to kojim ćete se sportom baviti. Ovnovi su dobri u boksu, Bikovi u plesu, Blizanci u tenisu… a Lavu je najbitnije da pobijedi ili obori rekord.

Ovan

Za Ovna je svaki sport dobar, samo da potroše višak energije koji često imaju. Ovan je aktivan znak, pa tako ove osobe nije potrebno dodatno motivisati da se bave sportom. Boks, trčanje, borilački sportovi, svi su kao stvoreni za pripadnike ovog znaka.

Bik

Bika ćete teško vidjeti kako se zamara bez prijeke potrebe. Baviće se samo onim sportom u koji se “zaljubi”. Voli da vozi rolere, da radi jogu ili pilates, ali ples je možda najbolja rekreacija za pripadnike ovog znaka. U plesu će najviše uživati.

Blizanci

Blizanci vole tenis najviše na svijetu. Najbolji teniseri na svijetu su rođeni u ovom znaku. Svaki sport koji zahtijeva aktivnost gornje muskulature i spretne ruke, je dobar za njih. Odbojka, rukomet, stoni tenis, takođe dolaze u obzir.

Rak

Rakovi vole plivanje, kao i rekraciju koja ne zahtijeva izlazak iz kuće i mnogo nepoznatih ljudi u blizini. Ronjenje je takođe preporučljivo za Rakove, ako i umjetničko plivanje, veslanje, svi sportovi koji imaju veze sa vodom. Međutim, rakove treba motivisati jer lako odustaju od udobnog sjedenja kod kuće. U isto vrijeme, vješti su da druge nagovore da se uzmu loptu u ruke i mrdnu malo. Dakle, bolji su treneri nego sportisti.

Lav 

Lavovi nisu baš ljubitelji sporta. Više vole da odmaraju i da spavaju. Vole sportive u kojima mogu da budu predvodnici, zato – čik pokušajte da ih preteknete na stazi za trčanje, ili da imate više pogodaka u centar mete u strijeljani! Vole da se takmiče, pa izreka “važno je učestvovati” za njih ne važi. Važno je pobijediti!

Djevica

Djevice vole da se bave sportom, ali ne pretjeruju u tome. Vole sportove na suvom, neobične sportove. Veoma im je bitno kakvu opremu koriste. Kada nešto počnu da treniraju ne odustaju lako i nisu od onih koji svako malo mijenjaju sporotve i načine rekreacije. U stanju su da se do kraja života bave jednim sportom. Vode zdrav život i zato se češće bave sportovima koji mogu da se obavlaju u prirodi, kao što su golf ili brzi hod. Dobri su i u malom fudbalu.

Vaga 

Vaga voli da se bavi sportom koji ne zahtijeva puno napora. Na fizičku aktivnost gleda kao na put ka poboljšanju svog izgeda. Ako nabace koji kilogram više, odmah će se “baciti na loptu” ili zavrtjeti pedale bicikla. Više su za rekreaciju nego za sport radi medalje i obaranja rekorda. Obožavaju ples i svaki sport koji je zabavan ili uključuje muziku. Gimnastika je, takođe, preporučljiva za Vage.

Škorpija

Škorpija voli borilačke vještine, sve gdje može da potroši energiju koju ima u nevjerovatnim količinama. Kao da se nikad ne umara. Lov je takođe neki vid ,sporta. Karate, joga i plivanje su omiljeni sportovi Škorpija. Uspješni su i u streljaštvu, bacanju noževa, ali vole I da se “pumpaju” u teretani.

Strijelac

Sportski duh krasi ovaj znak. Strijelac voli trčanje, ali i ekstremne sportove. Samo, to je znak koji najlakše odustaje. Košarka i odbojka su kao stvoreni za ovaj znak, ali i šetnja. Vole da probaju sve sportove. Mogu trenirati i više sportova istovremeno.

Jarac 

Teško ćete među uspješnim sportistima naći nekog Jarca. Baš ne vole da se bave sportom. Rekreacijom se bave samo ako baš moraju iz zdravstvenih razloga. Ono što im leži su slobodno penjanje, planinarenje, šetnja i trčanje na duge staze.

Vodolija

Vodolije ćete vidjeti u svim sportovima koji su ekipni. Druženje je za njih osnovna motivacija za bavljenje sportom. Mali fudbal, basket, ali i ekstremni sportovi. Ništa ne zaobilaze. Međutim, ako se druže sa pasivnim osobama, ako “ekipa” nema sportskih duh, neće ni Vodolija. U tom slučaju će se zadovoljiti i igranjem igrica na kompjuteru, eventualno se takmičiti sa drugima koji su u tom trenutku na netu.

Ribe

Ribe brinu o svom tijelu. Za njih je odlično plivanje, vaterpolo, umjetničko plivanje. Osim što će pobjeđivati u tim disciplinama, mogu da rade i kao spasioci na plažama. Ribe vole džoging, jogu i slične “lagane” aktivnosti koje unapređuju i duh i tijelo.

 

KOMENTARI