Za područje Sanskog Mosta tražimo: KREDITNOG SLUŽBENIKA

Homeinmedia danas

Za područje Sanskog Mosta tražimo: KREDITNOG SLUŽBENIKA

Sjećanje na našeg dragog brata, rahmetli Ekija

Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima finansiranja koje pružamo. Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.

Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i finansija.Ako se vidite u finansijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.Minimalni uslovi za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Prednost imaju kandidati sa područja Sanskog Mosta sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.

Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije “POŠALJITE PRIJAVU“ na stranici: https://bit.ly/3bLLFm1.www.eki.ba

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0