instant fap

Za vikend se očekuju milioni statusa ‘Pada snijeg’

Tekst bez izmjena prenosimo sa satiričnog portala News-bar.hr.

Facebook upozorava: Za vikend se očekuje više od 60 milijuna statusa ”Pada snijeg”. Znanstvenici upozoravaju Facebook-korisnike da blokiraju zaljubljene, osjetljive i pjesnički raspoložene prijatelje.

Zagreb – Facebookov centar za izvanredne situacije izdao je upozorenje 3. stupnja za jugoistočnu Europu. U subotu predviđaju najezdu od 50 milijuna Facebook-statusa koji će izvještavati o tome kako vani pada snijeg.

Situacija je još gora jer se očekuje pozitivna biometeorološka situacija pa bi se mnogo korisnika moglo okušati u pisanju pjesama o toj vremenskoj pojavi.

”Iako svake godine izdamo upozorenja o nepotrebnosti izvještavanja o vremenskim pojavama, korisnici kao da nas namjerno ignoriraju. Ako pada kiša, svi pišu kako pada kiša; ako sunce sja, svi pišu o tome. Jedini logičan zaključak koji nam se nameće jest taj da naši korisnici ovako pokušavaju lagati prijateljima da su prošetali do prozora, kako nitko ne bi doznao da cijele dane leže u krevetu”, rekao je Zacharia Siegfried, voditelj Centra za izvanredne situacije Facebook Inc.

Glavni udar očekuje se u subotu, no drugi će val zidove zapljusnuti u nedjelju, kad će svi oni koji u subotu nisu išli do prozora u šoku izvijestiti kako je jučer palo dosta snijega.

Zadnji veliki udar iritantnih statusa bio je u kolovozu kada je pala prva kiša nakon dva mjeseca. Tada je tu pojavu registriralo čak 45 milijuna korisnika Facebooka iz jugoistočne Europe.

KOMENTARI