instant fap

Zadržite sjaj i mekoću kože

Od davnina su žene hranile kožu maskama za lice da bi zadržale njen sjaj, mekoću i ljepotu.

Danas se maske uglavnom kupuju kao gotovi proizvodi u parfumerijama, a naše mame i bake tvrde da su ipak najbolje one s provjerenim sastojcima, koje sami napravimo.

Bjelanjak sužava pore
Maska od bjelanjka odlična je za masniju kožu s proširenim porama. Dovoljno je da samo umutite čvrst snijeg od jednog bjelanjka, bogato ga nanesete na lice i ostavite da djeluje pola sata. Maska će suziti pore, a koža će izgledati mnogo zdravije, prenosi Broj1.hr.

Avokado hidratizira
Za suhu kožu, koja je zimi u još većim problemima zbog jakog vjetra, izrazito je prikladna maska od avokada. Zgnječite unutrašnji dio ovog voća i pomiješajte ga s malo maslinovog ulja. Ostavite da maska djeluje petnaestak minuta, pa je s lica skinite mlakom vodom. Avokado maska puna je minerala, vitamina i antioksidanata, pa će rezultat biti mekana, hidratizirana i sjajna koža.

Banana hrani kožu
Maska od banana idealna je za mješovitu kožu. Izmiksajte jednu bananu i tri velike žlice mlijeka, nanesite to na kožu i ostavite da djeluje 45 minuta. Kad skinete masku, na lice stavite kremu. Rezultat je nježna koža.

KOMENTARI