instant fap

Zajedno za Vrhpolje!!

Dok su čelni ljudi SBB-a i SDA na najvišem nivou u žestokim verbalnim sukobima, novoizabrani vijećnici iz MZ Vrhpolje, općina Sanski Most, Nijaz Kadirić (SBB) i Đevad Salešević (SDA) obećavaju da će zajedno raditi u interesu svojih mještana. 

Vrijeme je da dvije najjače probošnjačke partije smire tenzije između sebe jer tenzije najviše štete Bošnjacima i kvare odnose među običnim ljudima a dovode i do nepotrebnih svađa – kaže g-din Kadirić. Prema riječima g-dina Kadirića, vrijeme je da se stranke takmiče u dobru, razvoju, projektima, unapređenju ekonomije, a ne u takmičenju ko će kome iznijeti više prljavog veša.Također, g-din Kadirić smatra da SBB treba da bude lider u prijedlozima dobrih rješenja jer kao nova politička partija ima niži nivo tolerancije kod glasača za razliku od stranaka koje egzistiraju već 20 godina.

Kao i Kadirić, g-din Salešević je spreman da radi za interese kako Općine tako i svoje mjesne zajednice Vrhpolje, inače herojsko mjesto gdje je pružen otpor agresoru 1992 u kojem je i sam učestvovao.

KOMENTARI