instant fap

Zaljubio se na snimanju! Zbog fatalne robinje brak mu opet u krizi

Firuzu, koja se pojavljuje u trećoj sezoni serije, igra Cansu Dere, glumica koju gledatelji znaju iz serije “Ezel” koja se emitirala na RTL-u, a u kojoj je glumila zanosnu Ejšan.

Bergüzar je navodno bijesna zbog scena u kojima se njezin suprug Halit Ergenc strastveno ljubi s Cansu Dere. Korel se navodno s Halitom posvađala na setu “Sulejmana Veličanstvenog”. Prekidala je snimanje i prijetila mu razvodom jer misli da je vara s kolegicom.

Bivša manekenka i prva pratilja Miss Turske iz 2000. godine odmah je “bacila oko” na Halita, tvrde turski mediji. Glumački je par, otkrili su kolege, nerazdvojan i vrijeme većinom provode zajedno u garderobi. – Ne skrivaju da među njima postoji kemija. Bergüzar svaki dan dolazi na set serije kako bi kontrolirala svog supruga – rekli su kolege sa seta.

Turski paparazzi nekoliko dana nakon saznanja o navodnoj aferi bjesomučno su pratili Bergüzar po Istanbulu kako bi od nje doznali jesu li ti tračevi istiniti. Međutim, ona im je na putu prema setu svoje nove serije “Karadayi” odgovorila da su sve to laži.

– Cansu je moja draga prijateljica koju poznajem već godinama i osjećam kao da smo sestre. Nevjerojatno je što sve trpi novinski papir… Na ovakve se stvari mogu samo nasmijati! – rekla je Bergüzar. No, mediji su uvjereni da se nešto kuha između Cansu i Halita jer provode mnogo vremena zajedno na setu, čak i kad ne snimaju svoje scene.

KOMENTARI