instant fap

“Zarazit će se svi”

“Zarazit će se svi”

“U Hrvatskoj definitivno treba ukidati više slobode necijepljenima, puno više toga izregulirati, a prije svega napraviti veći pritisak na testiranje i na one koji se nisu cijepili. Nemam ništa protiv bilo koga… O.K., jesi antivakser?! Super, može. Mi moramo sve ljude poštovati. Ali ti isti ljudi moraju poštovati nas. Ako ti ja kao antivakseru kažem da postoji velika mogućnost da ćeš završiti na intenzivnoj i ti se i dalje ne želiš cijepiti, onda izvoli, potpiši da se, u slučaju oboljenja, odričeš intenzivne njege. Vjerujte mi da nitko od njih ne bi potpisao da se svojevoljno odriče intenzivne njege. Nitko”, uvjeren je dr. sc. Parčina.

Svjestan je, dodaje, kako ima i onih koji se jednostavno rukovode idejom da se neće zaraziti. No, to je, naglašava, najveća glupost koju mogu pomisliti.

“Zarazit će se svi. U pitanju je respiratorni virus i unutar dvije godine, otkako počne kružiti, svi se njime zaraze. Apsolutno ga je nemoguće izbjeći. Ta bi se osoba trebala zatvoriti u kući dvije godine, nigdje ne izlaziti, a i onda, kad bi izišla, opet bi se zarazila. Pitanje je samo hoće li teže oboljeti… A kad ste cijepljeni, u tom slučaju imate bolje karte u ruci. Ako niste, od starta imate lošije”, kaže medicinski stručnjak.

KOMENTARI