instant fap
NaslovnicaMagazin

Zašto je važno da poklon za 08. mart bude poseban

Zašto je važno da poklon za 08. mart bude poseban

Ovaj dan predstavlja formalni početak borbe za ženska prava i osnaživanje žena i samim tim treba mu dati poseban značaj i važnost. Na historijskoj konferenciji u Kopenhagenu 1910. godine, Klara Cetkin proglasila je 08. mart za Međunarodni dan žena, pokazala da su žene sposobne za sve za šta i muškarci, i zahvaljući njoj i mnogim drugima posle nje, tako je ostalo do danas.

Zato za ovaj dan ne budite trivijalni, odajte mu poseban značaj, i birajte da vašim omiljenim ženama poklonite nešto što će podsticati njihovu odlučnost, preduzimljivost, biti korak u bolju budućnost, a istovremeno iskazati i snagu njihove ženstvene, nezamjenjive crte.

Ovo su neki od prijedloga:

1. Money maker

Odavno novac u kuću više ne donose muškarci, a da je 21. vijek kada će žene biti ključni igrač slaže se i čuveni Voren Bafet koji je jednom prilikom izjavio da se ne brine za ekonomsku budućnost svijeta jer je 21. vijek vrijeme kada će se u potpunosti osloboditi ekonomski potencijal žena.

Pa da li postoji onda bolji poklon za vašu uspješnu, ambicioznu i vrijednu baku, mamu, sestru, djevojku, suprugu, drugaricu ili kolegicu od personalizovane futrole za kartice? Za svaku ženu ovo je idealan, a simboličan poklon jer objedinjuje ono što je za nju najvažnije – finansijsku nezavisnost i potrebu da i ozbiljne teme budu “zapakovane” u nježne, ženske boje.

iStock - undefined
Foto: Ilustracija

2. Poklon za korak u budućnost bez duhanskog dima

Opšte je poznato da žene vode više računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu, i da je to jedna njihova mala super moć. Eliksir vječne mladosti niko nije pronašao, iako neke Holivudske zvijezde djeluju prilično blizu (svi znamo koje),a nerijetko je njihova tajna upravo u tome što žive zdravo i – ne puše. Ako je vaša omiljena ženska osoba ipak pušač, ali želi da živi zdravije i da zadrži mladalački izgled, pravi poklon ovog 08.marta za nju je IQOS. Ovaj uređaj predstavlja bolju alternativu cigaretama, a obzirom da se njegovim korištenjem emituje aerosol, a ne duhanski dim, čuva i ljepotu, jer je duhanski dim glavni krivac za bolesti povezane sa pušenjem, pa tako i za one estetske. Osim toga, aksesoari za ovaj inovativni uređaj su san svake trendseterke, a do 09. marta možete ga naći na specijalnoj akciji i tako za vašu omiljenu žensku osobu otvoriti vrata budućnosti bez duhanskog dima. Svaki trenutak je važan za ambicioznu i snažnu ženu, zato on treba da bude bez duhanskog dima!

IQOS - undefined
Foto: Promo / IQOS

3. Žensko zajedništvo i glas koja ostavlja bez riječi

Empatija ne samo što je imenica ženskog roda, već je jedna od najizraženijih ženskih osobina. A to se možda najviše vidi kroz literaturu. Od Džejn Ostin i sestara Bronte, preko Agate Kristi, Virdžinje Vulf i Doris Lesing, do tajantvene Elene Ferante i provokativne Lejle Slimani, do mladih regionalnih super-zvijezda novog talasa Lane Bastašić i Rumene Bužarovske, ženski princip i ženska riječ mijenjali su vrijeme i kontekst u kom se živi. Na bolje! I sve to što su sve ove žene, podsticale talenat jedna drugoj, inspirisale se i na kraju napravile razliku. Zato je ovaj 08. mart savršen da vašoj dragoj ženskoj osobi napravite poklon kolekciju najboljih autorki.

iStock - undefined
Foto: Ilustracija

Miks viktorijanske romantike, misterije gospođice Marpl, surove ženske mudrost sa napuljskih ulica ili snage žena sa Balkana idealan je poklon da ovog 08. marta sve nas podsjete da snaga ženskog glasa može ispisati milione najboljih stranica koje će svijet ostaviti bez riječi.

KOMENTARI