instant fap

Zašto sve Severinine ljubavi završe nakon zaruka?

Put od velike ljubavi do velike tuge kod Severine i Milana bio je jako kratak. Nakon zaruka i rođenja malenog Aleksandra, Milan je dao petama vjetra. Taman kad je na njezinom licu zablistao nikad viđen osmijeh, stvari su se okrenule naglavačke. Baš kao i nekoliko puta prije toga

 Vijest da je Severina konačno trudna u medijima je odjeknula poput bombe. Kao da se to tiče svakog osobno, svi su željeli znati sve o novom odabraniku njezina srca. Tko je fatalni Milan Popović i čime je uspio osvojiti najveću zvijezdu u regiji? Jedna od stvari koja je presudila jest i činjenica kako je Milan u svojim feng shui željama napisao:'Želim da mi Severina rodi dijete’, priznala je Severina. No, njihova bajka kratko je trajala. Baš kao i većina njezinih prethodnih veza, i ova je okončana ubrzo nakon prosidbe.

Naime, mnoge Severinine ljubavi završile su nakon zaruka. Iako su naizgled bili nespojivi, 90-ih godina Seve se našla u zagrljaju Alena Marina, pjevača Kojota. Premda im je veza potrajala i bila prilično stabilna, nakon navodnih zaruka svako je krenulo svojim putem.

Zatim je uslijedila strast s oženjenim tajkunom Milanom Lučićem, što je svekoliko pučanstvo imalo priliku i vidjeti u njihovom seksi filmiću koji su snimili na njegovoj jahti, a za koji se saznalo 2004. kada je Severina već bila u vezi sa Srećkom Vargekom. On se neko vrijeme dobro nosio s time, čak joj je bio i podrška. No, ipak nije izdržao. Krenule su priče o zarukama, idile su polako, koliko su mogle, istiskivale sjećanja na vruću akciju u jahti, a potom je uslijedio još jedan prekid.

Nakon toga povezivali su je sa srpskim kazališnim redateljem Jagošem Markovićem, moskovskim poduzetnikom Dubravkom Horvatom i vlasnikom kafića Draženom Balaškom, no sve je ostalo na nepotvrđenim spekulacijama.

Ipak, kratka avantura s trenerom Gorana Ivaniševića, Marijom Tudorom, bila je potvrđena, no ona je više došla kao uvertira u novu veliku ljubav, s mlađahnim Matom Čuljkom koja je također završila nedugo nakon prosidbe.

2008. Severinino srce osvojio je Riječanin Slavko Šajinović. Sve je upućivalo na to kako je on ‘onaj pravi’ kraj kojega će slavna pjevačica pronaći svoj mir. Osim što su počeli zajedno graditi kuću u Ičićima, planirali su potomstvo, a ni zaruke nisu izostale. No, ni ove, četvrte po redu, nisu joj donijele sreću.

Tek naizgled, najveću sreću unio je ‘kralj bakra’ s kojim se odlučila i na dijete nakon što ju je zaprosio. Iako se činilo kao da žive bajku, čini se da samo oni znaju kako je zaista bilo unutar njihova četiri zida. Samo sedam mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra, odlučila ga je odgajati kao samohrana majka i priznala:'Trudili smo se, ali nije išlo.’

Severina je možda ostala bez dobrog supruga koji će upotpuniti novonastalu obitelj i dom učiniti toplijim, ali dobila je nešto nemjerljivo sa svim dosadašnjim muškarcima koji su bili samo u prolazu. Dobila je svog mušketira koji će biti tu uvijek i koji će je svakim danom podsjećati kako su sve zgode i nezgode koje su pratile u životu – sasvim nevažne.

KOMENTARI