instant fap

Zašto treba spavati nag

Zašto treba spavati nag

Postoje neke male stvari koje mogu učiniti veliki napredak u vašem ljubavnom i seksualnom životu, pokazalo je istraživanje koje je obuhvatilo 100.000 ljudi širom svijeta.

Učesnici istraživanja Univerziteta Vašington, bili su osobe oba pola, starije od 18 godina. Na pitanje – šta vas čini srećnijim u krevetu, najčešće su navodili: spavanje bez odjeće, nježni poljupci, strastveni peting.

Takođe, 40 odsto ispitanika je reklo da seks imaju tri do četiri puta nedjeljno, a na prvi pogled se zaljubilo 48 odsto muškaraca i 28 odsto žena.

Romantika fali svima – 29 odsto žena je reklo da im je žao što njihov partner više nije romantičan, a to isto nedostaje mnogo većem broju muškaraca – 40 odsto njih se požalilo na nedostatak romantike.

Tajni ljubavni život ima 27 odsto učesnika istraživanja.

Oni koji su rekli da su srećni u ljubavi, njih 62 odsto, svog partnera često drže za ruku, poljube se kad god osjete potrebu za tim, bez obzira na to da li su na javnom mjestu ili ne.

Najmanje od svih, na ljubavne sastanke idu u Amerikanci – 44 odsto, najviše Francuzi – 55 odsto. Mada Italijani i Englezi takođe u većoj mjeri praktikuju “dejtove” – njih 54 odsto.

Kada u krevetu i ljubavi “zaškripi” problem se rješava sljedećim “cakama”: 34 odsto učesnika ankete je reklo da ponekad spavaju nagi jer to pospješuje uzbuđenje, a pomaže i strasno ljubljenje bez seksa na kraju, naročito na mjestima na kojima to inače ne praktikuju.

Među američkim ispitanicima najsrećniji su oni koji sa partnerom imaju otvorenu komunikaciju, zatim prijateljstvo, ljubav, seks i na kraju bračno/roditeljski odnos.

 

KOMENTARI