instant fap

Zašto ženski ormari pucaju od odjeće

Naravno, prosječna žena trudi se imati pola ormara klasične odjeće kako bi je mogla nositi nekoliko godina, a za nove se trendove u prosjeku odvaja četvrtina ormara.

Britanski trgovački lanac Tesco u svom je istraživanju otkrio zašto ženski ormari pucaju od odjeće – tri četvrtine žena čuva odjeću u nadi da će opet ući u modu.
Skoro 83 posto žena misli da bi svaka žena trebala imati klasične komade tipa balonera i male crne haljine. Stare favorite, traper jaknu i crnu dolčevitu zamijenili su skinny traperice, maksi haljina, balerinke, najlonke u boji kože i baloner.

Naravno, prosječna žena trudi se imati pola ormara klasične odjeće kako bi je mogla nositi nekoliko godina, a za nove se trendove u prosjeku odvaja četvrtina ormara. Zato je i logično da se na klasične komade potroši više novaca, jer su isplativiji za dugo nošenje, navodi metro-portal.hr.

Štoviše, trećina žena je takve komade odjeće naslijedila od rođaka ili roditelja, a dobar dio njih nosi takvu odjeću više od 20 godina. Najčešće boje u ormarima su crna, slijedi bež, smeđa, bijela i nijanse sive.

KOMENTARI