instant fap

Završen malonogometni turnir

Završen malonogometni turnir

Na stadionu „Greblje“ u Mahali sinoć su pred oko 150 ljubitelja nogometa odigrane finalne utakmice na malonogometnom turniru za mlađe kategorije pod nazivom „ONK Sloboda 2013“.

U kategoriji predpionora ekipa  Podgrmeča je osvojila prvo mjesto pobjedom od 1:0 nad ekipom Auto otpad Dedo. U kategoriji pionira sastali su se ekipe  AS Seferović i Auto otpad  Dedo. Regularni dio utakmice je završen 1:1, a nakon boljeg izvođenja penala slavila je i prvo mjesto osvojila ekipa Auto škola Ljiljan. Prvo mjesto u  u kategoriji kadeta osvojila je ekipa Centrometal koja je rezultatom 4:1 porazila ekipu Market Hana. Za  dvije prvoplasirane ekipe u svakoj uzrasnoj kategoriji organizator turnira je uručio diplome u novčane nagrade.
U ONK „Slobodi“ su zadovoljni i odzivom ekipa, ali i prikazanom kvalitetom nogometa, te brojem posjetilaca koji su pratili ovaj sportski događaj.  Ističu da su ljubitelji nogometa u proteklih per dana  uživali u uzbudljivim utakmicama sanske nogometne budućnosti. Iz Slobode poručuju da će naredni turnir biti masovniji, a i cijela organizacija na višem nivou.r

KOMENTARI