instant fap

Zbog čega žene vole loše momke

Zbog čega žene vole loše momke

Svi muškarci se dijele na dobre i loše momke. Iako na kraju većina žena završi sa dobrim momcima, rijetko prestaju da misle na period sa lošim, kao na najuzbudljiviji u životu.

Najbolje sa obje strane

Žene žele momka koji će biti misteriozan i buntovan u društvu, a mala maca u četiri zida. Potreba da ih prevaspitaju i udome, tako da ostanu isti, ali samo prema njima dobri, rijetko uspijeva.

Neuhvatljivi su

Žene uvijek žele nešto što ne mogu da imaju. Ovo podstiče žene da maštaju o lošim momcima, jer oni privlače mnogo žena. Ukoliko pridobiju njegovu pažnju, osjećaće se važnije i vrijednije u ženskom društvu.

Misteriozni su

Ljudi koje čitamo kao otvorenu knjigu obično su dosadni. Loši momci uvijek imaju malo tajnovitosti i ne govore mnogo. To je ono što privlači žene, jer moraju da se trude.

Pogrešno, ali osjećaj je dobar

Dobri momci su odlični na duge staze, ali strast i šarm su češći u vezi sa lošim momkom. Sama činjenica da je loš momak koji ne mari ni za koga odabrao baš nju čini da joj klecaju koljena iako zna da to neće trajati dugo.

Ničega se ne plaše

Loši momci su buntovnici, bilo da imaju razlog za to ili ih nemaju. Oni se ne plaše nikoga, ni porodice ni društva. Oni žive svoj život, imaju mnogo samopouzdanja i nevjerovatno privlačan stav. Upravo je to ono po čemu se izdvajaju iz mase.

Stalna drama

Sve žene su kraljice drame u neku ruku, te ponekada potajno i želimo da doživimo emotivne sukobe iz omiljenih serija i filmova u stvarnosti. Dobri momci su sigurni i stabilni, pa ne obezbjeđuju toliko drame, a sa lošim je ona skoro zagarantovana.

KOMENTARI