HomeMagazinUncategorized

Zbog muške laži žene troše dvije milijarde funti na godinu

Šest super napitaka od kojih mršamo

Vjerojatno ste i same bile u toj situaciji. Povele ste svoga dečka ili supruga u šoping, i dok ste oduševljeno isprobavale krpice, njemu je bilo strašno dosadno.

Kad ga pitate kako vam stoji ova crvena haljina ili trendi kratke hlačice, oduševljeno vam kaže da vam stoji kao saliveno.

– Ne, draga, guza ti ne izgleda velika u tome – rečenica je koju smo sve kad-tad čule.

Ipak, u istraživanju britanskog portala very.co.uk, sedam od deset muškaraca priznalo je kako je ta rečenica uglavnom – laž!

Tvrde kako im je lakše lagati nego priznati partnerici da izgleda debelo u nekom komadu odjeće. Žene zbog tih laži godišnje potroše oko dvije milijarde funti (oko 19 milijardi kuna) na godinu na odjeću koja im ne stoji i koju nikada ne obuku.

Jedan od deset muškaraca rekao je kako misle da bi iskren odgovor uzrujao njihovu partnericu i tako upropastio njihov vikend, a četvrtina je priznala kako hvale odjeću samo da ne bi morali još neko vrijeme provesti u šopingu.

Petina ispitanika tvrdi da ne bi priznala ženama kako im odjeća stoji loše jer bi taj komentar mogao ostati zapamćen i korišten u kasnijim svađama.

Što se druge strane tiče, sedam od deset žena vjeruje svojim partnerima kada ih pitaju za savjet oko odjeće, a osam od deset radije bi čule brutalnu istinu nego potrošile novac na odjeću koju nikada neće obući.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0