instant fap

Zbog ogromnih grudi ne može da se sagne

Manekenka Sheyla Hershey (Šejla Herši) iz Brazila ovisna je od estetskih operacija grudi. Ona je svoju prvu operaciju imala sa 19 godina, a za 13 godina imala je ukupno 22 operacije.

– Moje grudi su kao moje bebe, volim ih kao da su mi djeca. One su nešto najbolje što mi se desiti u životu – kaže Heršijeva. Kada izađem, svakako privlačim pažnju. Mnoge žene su ljubomorne, jer njihovi muževi ne mogu da ne gledaju u moje grudi – dodaje Heršova.

Iako obožava svoje grudi, Heršijeva ističe da joj one često prave problem.

– Često zbog grudi ne mogu da nađem odgovarajući broj bluze, isto tako problem mi je da zavežem pertle na patikama. Ne mogu da trčim, a kad jedem, hrana mi uvek zapada između grudi. Zbog njih ne mogu da zagrlim kćerku onako kako želim – objašnjava Heršova mane silikona.

Manekenka je dospjela u žižu javnosti nakon što su je grudi, koje su joj poslužile kao vazdušni jastuk, spasile u saobraćajnoj nesreći.

Ubrzo nakon ovog događaja, Heršova je pokušala samoubistvo. To je bio drugi put da je pokušala sebi da oduzme život jer su joj ljekari izvadili silikone zato što se na operaciji povećanja grudi, koja joj je bila 30. po redu, zarazila stafilokokom.

– Kao da su mi rekli da ću umrijeti. Nisam mogla da vjerujem da će morati da mi izvade silikone. Bez ovih grudi ja sam niko – rekla je manekenka.

KOMENTARI