instant fap

Zbog pjesme Dine Merlina i Senidah eksplodirao YouTube na novu godinu

Zbog pjesme Dine Merlina i Senidah eksplodirao YouTube na novu godinu

SAMO dva mjeseca nakon što je pokorio regionalnu scenu dugoočekivanim singlom i spotom Mi, sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin u novu godinu ulazi s novom glazbenom senzacijom. Tijekom online dočeka 2021. za cijeli svijet vjernoj je publici predstavio duet Dođi s glazbenicom Senidah. Izazvalo je to pravu eksploziju na YouTubeu i društvenim mrežama jer je novi video u manje od dva sata pregledalo čak više od 200 hiljada ljudi.

“Nakon duge i iscrpljujuće turneje Hotel Nacional pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se, bježeći od svega, pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao – da ne znam biti sam”, objašnjava Dino Merlin.

“Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas”, kaže sarajevski kantautor.

Već sama najava ove, neočekivane, glazbene suradnje na društvenim mrežama izazvala je erupciju oduševljenja i emotivnih poruka, a najavni isječak pjesme od 15 sekundi u jednom je danu čak završio u trending listi najgledanijih videa u regiji na YouTubeu. Nema sumnje da će Dođi ponoviti radijski i internetski uspjeh hita Mi, koji je u šezdeset dana pregledan gotovo 14 milijuna puta na YouTubeu. Videospot za pjesmu, koju je napisao Dino Merlin, snimali su u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla, koja potpisuje i spot za megahit Mi. 

KOMENTARI