instant fap

Žele ga i Arsenal i Bayern: Kolašinac u februaru mora odlučiti o budućnosti

Pred Seadom Kolašincem su mnoge besane noći.

Igraču na ljeto ističe ugovor sa Schalkeom, gotovo sigurno će napustiti Gelsenkirchen, a iako su se do sada kao najozbiljnije opcije spominjali Juventus i Chelsea, situaciju su odlučili iskoristiti i drugi europski velikani, piše portal Goal.

Podsjetimo, Juve i Chelsea su htjeli otkupiti ugovor u januaru, Schalke nije popustio, a činilo se da se igrač dogovorio oko svih uvjeta sa Starom damom što se tiče nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka.

Međutim, njemački mediji su sada u čitavu priču uključili i Bayern München. Poznato je da Bavarci ‘otimaju’ igrače svojim suparnicima u Bundesligi, pa ne iznenađuje informacija da će se uključiti u borbu za talentiranog, slobodnog igrača i dobrim uvjetima ga pokušati privoljeti u München.

Kolašinca želi i Arsenal, prema pisanju Engleza. Wenger je nezadovoljan igračima s kojima raspolaže na poziciji lijevoga beka – Nachom Monrealom i Kieranom Gibbsom, a bh. reprezentativac je prvi na listi njegovih želja.

Vodit će se prava borba među europskim velikanima, a pobijedit će onaj tko ponudi boljeuvjete igraču. Odluku bi Kolašinac trebao donijeti do kraja februara ili početka marta, tvrde njemački mediji.

“Poručio sam mu da što prije donese odluku da može čiste glave završit sezonu”, rekao je trener Schalkea Christian Heidel.

KOMENTARI