instant fap

Želiš biti rezident na Ibizi? Uključi se.

Želiš biti rezident na Ibizi? Uključi se.

Ako ste ikada sanjali da budete u samom vrhu svijeta elektronske muzike, da razvijate i podignete vaš zvuk na viši nivo, sve to uz najbolje mentore, onda je ovo vaša šansa; Burn Studios Residency sa sobom nosi priliku života.

Burn Studios Residency vam nudi priliku da pokažete svoje umjeće i postanete rezident tokom cijelog ljeta u najvrelijim klubovima Ibize. Hiljade talenata iz cijeloga svijeta je prošle godine uploadovalo svoje mixeve te zajedno sa pobjednicima Manu Vulcano, Adam Zasada i Urban Jeram pokušalo ostvariti muzičke snove, boreći se za Residency u klubovima Sankeys, Cafe Mambo i Privilege.

Ono što Burn Studios Residency izdvaja od ostalih, nije samo mogućnost da za DJ pultom prodrmate temelje najboljih klubova Ibize nego i unikatno iskustvo koje stičete sudjelujući u takmičenju. Nakon lokalnog Mix-Off eventa, putovanje za talente iz 15 zemalja se nastavlja učešćem na International Music Summitu gdje će se družiti i učiti od najboljih i najuspješnijih iz kreativne industrije.  Priča snova se razvija jer će sa karizmatičnim i vještim DJ-evima pojedinačno raditi mentori u Burn Studios Bootcampu, pomažući im da unaprijede i razviju već postojeći talenat.

Inspirativna predavanja i radionice koje će tokom Bootcampa održati najtraženija imena elektronske scene Solomun, Stewe Lawler i Maceo Plex još su jedan od razloga da zaplivate u moru koje okružuje ovaj otok zabave. Ovo su samo neka od poznatih imena, ostala ćemo objaviti u narednim sedmicama.

Bilo da je produkcija, nastup ili promocija – svaki segment će biti praćen od strane svjetski priznatih talenata, kako bi omogućili najbolju priliku za izgradnju i usavršavanje vaše muzičke karijere.

Prvi korak je registracija profila na http://www.mixcloud.com/competitions/burnstudiosresidency/ te uploadovanje mix-a od maksimalno 20 minuta, koji u sebi sadrži bar jednu pjesmu sa Beatportove top 100 liste.

Prijaviti se možete do 18. marta.

KOMENTARI