instant fap

Žena rodila svoju unuku

5. jula rođena je malena djevojčica Elle Cynthia. Djeca se rađaju svaki dan pa zašto je ova djevojčica posebna? Ovu djevojčicu na svijet nije donijela njena mama, već baka.

Prije dvije godine Emily je dijagnosticiran rak grlića maternice zbog čega nije mogla zatrudniti. Njena majka, Cindy Reutzel, ponudila je kćeri i njenom suprugu da im bude surogat majka. Par je prvo nije ozbiljno doživio, međutim nakon konsulatcije sa ginekologom, koji im je objasnio da nema prepreke da baka iznosi trudnoću, Emily i Mike, odlučili su se upustiti u ovaj poduhvat.

Nakon psihološke evaluacije i hormonalne manipulacije, kojom se tijelo pripremalo za trudnoću, ginekologica je konačno implantirala embrio u Cindyinu maternicu.

Nije to bio lak proces za Cindy, pogotovo uz svakodnevne hormonalne inekcije, ali znala je da će time doprinjeti neizmjernoj sreći svoje kćeri.

‘Misao da Emily i Mike ne mogu imati djecu i s njima podijeliti svoje živote jednostavno mi je slamala srce’, rekla je Cindy, koja je izvršna direktorica medicinske fondacije u Chicagu.’ Samo sam htjela svojoj kćeri omogućiti nevjerovatnu povezanost sa drugim živim bićem kakvu imamo nas dvije’, dodala je.

Malena Elle Cynthia je rođena bez ikakvih komplikacija, te se i ona i baka dobro osjećaju. Baka Cindy je rekla kako bi bez razmišljanja sve ponovila.

 

KOMENTARI