instant fap

„Žene sa Sane“ Vas pozivaju na Humanitarnu noć

„Žene sa Sane“ Vas pozivaju na Humanitarnu noć

Udruženje žena „Žene sa Sane“ iz Sanskog Mosta pokrenulo je humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje svojih članica.

S tim u vezi najavljeno je održavanje humanitarnog koncerta, u naredni ponedjeljak, 25. novembra, a sva sredstva prikupljena na ovom događaju biće usmjerene u pomenute svrhe.

Humanitarna noć, u organizaciji Udruženja „Žene sa Sane“ održaće se u Hotelu Asi (Zlatna dolina) u ponedjeljak 25. novembra s početkom u 19 sati, a na ovom događaju nastupiće nekoliko muzičkih izvođača, te lokalnih bendova, horova i kulturno-umjetničkih društava.

Započela je i prodaja ulaznica za ovaj događaj, koje se mogu nabaviti u prostorijama udruženja, koje se naleze u zgradi ŠIP-a. Cijena ulaznice iznosi 10 konvertibilnih maraka, a sav prihod prikupljen od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoć članicama udruženja kojima je potrebno liječenje.

Udruženje „Žene sa Sane“ jedno je od najaktivnijih u Sanskom Mostu i u proteklom vremenu realizirali su čitav niz zanimljivih i društevno korisnih projekata, među kojima i veliki broj humanitarnih akcija.

Tako se očekuje da i najavljena „Humanitarna noć“ dobije zasluženu podršku, i privuče što veći broj građana koji će kupnjom ulaznice ili nekim drugim dobrovoljnim prilogom, pružiti pomoć onima koja je u ovom trenutku najpotrebnija.

KOMENTARI