instant fap

Ženske osobine kojima muškarci ne mogu odoljeti

Ženske osobine kojima muškarci ne mogu odoljeti

Kada upoznamo novu osobu, prvo što primjetimo i prvo što nas privuče ili ne privuče, najčešće je fizički izgled. Međutim, muškarci, pored ljepote, “padaju” i na druge ženske osobine.Duhovite i samopouzdane djevojke lakše će osvojiti većinu muškaraca, od onih koje su zatvorene ili povučene. Čak su brojna istraživanja pokazala da muškarce zapravo kod žena ništa više ne privlači od samopouzdanja jer time stiču sliku o nezavisnim ženama koje su sposobne izboriti se s brojnim životnim izazovima.

Pored toga, već navedeni smisao za humor zaista “obara s nogu”. Još ako su šale obojene dozom ironije i sarkazma, a ponekad i dvosmislenošću, tim bolje.

Također, muškarcima je bitno i koji odjevni stil preferirate. Lijepo obučene žene bit će i na prvu primjećene. Međutim, ako je vaš potencijalni muškarac neko kome je, u velikoj mjeri, stalo do izgleda, te ako je i sam modno osvješten, u biranju odjevnih kombinacija moći ćete zajedno uživati.

A, na koncu, muškarcima je bitno i jeste li poslovno uspješne. Finansijska neovisnost, kao i karijerna uspješnost ono su što muškarci uoče i čemu se, duboko u sebi, dive. Istovremeno, te činjenice uvjeravaju ih da žena nije s njima isključivo radi finansijske koristi.

KOMENTARI