Zlatara Juwel/ Prepoznatljiva po ljepoti

HomeLokalne temeSanski Most

Zlatara Juwel/ Prepoznatljiva po ljepoti

Zlatara “Juwel” traži radnicu

Po najljepšem izboru zlatnog i srebrnog nakita, kao i ženskih, muških i dječijih satova. Vjerovatno su mnogi od vas čuli za ovaj slogan, najljepše zlatare u Sanskom Mostu.

Za sve one koji još nisu imali prilike da je posjete, krajnje je vrijeme da to učinite i da se uvjerite u istinitost samog slogana.

Već skoro dvije decenije zlatara Juwel usrćuje mnoga dječija, ženska, ali naravno i muška srca svojim bogatim asortimanom zlatnog i srebrnog nakita, zaručnikčog prstenja i naravno velikim izborom modela burmi , koje možete poručiti od bijelog ili žutog zlata i naravno od srebra, a za sve one koji vole kom plikovane stvari, poput žena ali da su tačni i da na ruci nose nesto drugačije stvari ,tu su satovi mnogih poznatih svjetskih brendova.

Uz nas su mnoga dječica rasla dok su nas posjećivali s roditeljima i sad su oni postali zreli ljudi, koji imaju svoje familije i zajedno nas i dalje posjećuju, gdje su od naših cijenjenih kupaca , postali i prijatelji zlatare Juwel, kao i samog osoblja. Trudili smo se da Vam uvijek budemo na usluzi i svojim savjetima i nesebičnim zalaganju pomognemo da izaberete ono što će vas činiti srećnim i da prilikom izlaska nabacite osmijeh zadovoljstva, uz pozdrav, do sljedećeg puta…Dozvolili ste nam da budemo dio vaše ljubavne priče,od samog rođenja, vaših zaruka, pa do izbora vjenčanih burmi i kao kruna našeg prijateljstva i samo rođenje vašeg djeteta, uvijek je Zlatara Juwel bila tu i isupunjavala vaše želje. Sve ste nam Vi to omogućili i zbog tog smo vam neizmjerno zahvalni.

Za ovaj dugogodišnji jubileum, koji ste s nama,a i mi uz vas doživjeli, i zahvaljujući vašoj odanosti i povjerenju željeli smo da vam se zahvalimo na ovaj način, te smo izabrali , portal In Media kao najčitanijeg i najprepoznatljivijeg brenda Sanskog Mosta, kad su obavijesti i informacije u pitanju,da bi ova naša zahvalnost mogla doći do svih vas.

Dragi naši, cijenjeni i poštovani prijatelji, Zlatara Juwel vam se od srca zahvaljuje za svaki vaš dolazak i svaku posjetu s kojom ste nam ukazali člast i pružili priliku da vam pomognemo u odabiru poklona.

Da nije bilo vas,ne bi bilo ni nas, te se nadamo da će te i dalje imati želju da nas posjetite i obradujete svojim dolaskom. Ako je nekad neko bilo na koji način bio i djelimično nezadovoljan, mi mu se najiskrenije izvinjavamo i pozivamo da nas posjetite i pružite nam priliku da to popravimo.

Prije nego završimo ovaj tekst, želimo vas još obavijestiti, a to radimo iz jednog bitnog razloga, mnogi od vas rekli su nam da se i neko drugi predstavlja kao zlatara Juwel, te iz tog razloga imamo potrebu spomenuti,da je samo jedna Zlatara Juwel u Sanskom Mostu i to na adresi Prijedoska 49, i ako vam to bilo ko spomene, znajte da to nije istina.

Sve vas lijepo i srdacno pozdravljamo,svi Vi koji nisu ovde, a željeli bi da jeste, želimo da uskoro dođete svojoj kući,a za sve vas ostale koji ste došli i želite provesti praznike u svom gradu, da se lijepo provedete uz svoje najmilije. Prijateljski pozdrav, vaša Zlatara Juwel.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0