Ema Huremović: HELLO FEBRUARY, PLEASE BE NICE

Ema Huremović: HELLO FEBRUARY, PLEASE BE NICE

Pozdrav dragi moji, imam osjećaj dok sam trepnula da je došao februar. Iskreno da vam kažem januar nije bio baš nešto posebno, nisam bila produktivna kao što sam se nadala da ću biti a to ste mogli i vidjeti po mojoj aktivnosti na blogu. Vjerovatno je do vremena, nikad do sad nisam rekla ovo ali iskreno se veselim proljeću i njegovom Suncu. Čim primjetim sad male zrake sunca istog momenta dobijem neku energiju dok bi se sad samo izležavala i čitala.

U ovom postu želim da sa vama podjelim jedan outfit, ovaj put nešto malo drugačije nego inače i da naglasim torbu koja je tako neobična a cijena joj je primamljiva obavezno ću ostaviti direktan link na kraju posta. Inace slučajno sam došla do te stranice pa sam iz znatiželje naučila i ispostavila se kao dobra investicija haha ,tako da obavezno djevojke pronjuškaj te Dresslily.com

//Outfit detalji : tačno mi je mrsko izaći iz ovih patika tako da mi se često ponavljaju u postovima , ali Bože moj haha , također i kaput,  ove godine sam tražila sebi u caramel boji ali nisam uspjela pronaći nijedan da mi odgovara pa sam ostala vjerna svom sivom iz H&Ma, hlače i rolka su iz ZARE. I dugujem vam direktan link torbe,pored ove naučila sam još jednu ali o njoj ćemo u narednom postu.

S ljubavlju Ema.

KOMENTARI