instant fap

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu inmedia.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist inmedia.ba. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Portali trećih lica / Poveznice – linkovi

Inmedia nije odgovorna za dostupnost ili sadržaj bilo kojih portala u vlasništvu trećih lica kojima pristupite putem ovog portala. Ako odlučite posjetiti bilo koji povezani portal, to činite na vlastiti rizik i vaša je odgovornost da preduzmete sve zaštitne mjere protiv virusa ili drugih destruktivnih elemenata.

Inmedia nije odgovorna za bilo kakvu štetu, gubitak ili uvredu izazvanu, ili povezanu sa, bilo kakvim sadržajem, reklamama, proizvodima, uslugama ili informacijama objavljenim na takvim portalima ili materijalima. Bilo kakve odredbe, uvjeti ili garancije koje se odnose na gore navedeno isključivo su između vas i relevantnog pružatelja usluge.

Poveznice-linkovi prema ovom portalu moraju direktno voditi do neke stranice kompletnog sadržaja (a ne samo do određenog dijela stranice) u okviru ovog portala, a one se ne smiju pregledati u okviru stranica bilo kojeg drugog portala. Inmedia nije odgovorna za bilo koje pravne ili druge posljedice (uključujući i kršenje prava trećih lica) izazvane poveznicama-linkovima prema ovom portalu.

Postojanje poveznica-linkova ne podrazumijeva da Inmedia podržava, ili da je udružena ili povezana sa bilo kojim povezanim portalom, niti da je pravno autorizirana da koristi bilo koji autorski tekst, zaštitni znak, ime poslovne jedinice, logotip ili simbol autorskih prava koji su prikazani na, ili kojima se može pristupiti, putem poveznica.

Komentari i tekstovi autora

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala inmedia.ba. Portal inmedia.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara inmedia.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korištenjem ili oglašavanjem na ovom portalu. Komentari, članci  i diskusije na portalu odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala inmedia.ba.

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala inmedia.ba.