Uslovi korištenja

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu inmedia.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist inmedia.ba. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari i tekstovi autora

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala inmedia.ba. Portal inmedia.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara inmedia.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korištenjem ili oglašavanjem na ovom portalu. Komentari, članci  i diskusije na portalu odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala inmedia.ba.

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala inmedia.ba.