instant fap
NaslovnicaPromo

Akcijska ponuda u Salonu za masaže “Body & Soul”

Akcijska ponuda u Salonu za masaže “Body & Soul”

Salon za masaže“Body & Soul”Bulevar VII Korpusa, zgrada Alema (preko puta autobuske stanice), prilagođava program svojih usluga čineći sve u očuvanju, poboljšanju i prevenciji Vašeg zdravlja

Za Vas smo pripremili izuzetnu akcijsku ponudu od 15.12.2016. godine do 15.03.2017. godine, posjetite nas i uvjerite se.

U nastavku pogledajte šta Vam nudimo i koje usluge možete dobiti u salonu za masaže Body & Soul, vlasnik Talić (Almedin) Berina, dipl fizioterapeut – specijalista fizioterapije i radne terapije, kontakt telefon: 061/970 603.

  • Relax masaža

sastoji se od tehnike koja relaksira tijelo i um. Izuzetno je korisna za organizam jer povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost.

Relax masaža će vam pomoći da se osjećate opušteno i rasterećeno od svakodnevnice.

  • Opšta masaža

mehaničkim djelovanjem poboljšava se protok u venskom i linfnom sistemu. Različitim masažnim tehnikama rješavamo prenapregnutost mišića i funkcionalnost zglobova.

  • Parcijalna masaža

pomaže ukljanjanju mentalnog i fizičkog umora, oslobađanje kronične napetosti u ramenima, vratu i leđima, potiče probavu, asimilaciju i eliminaciju te bubrežne funkcije, pomaže u otklanjanju glavobolja.

  • Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem

Ova masaža izvrsno je rješenje kod napetosti, bolnih mišića, nesanice, depresije, razdražljivosti, reumatskih problema, degenerativnih stanja kičmenog stuba, sportskih povreda, PMS-a.

  • Ultrazvučna masaža

je pravi božji dar za one koji su umorni u borbi protiv celulita. Rezultati ovog postupka su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nakon 5-7 tretmana celulit na bedrima i stražnjici će potpuno nestati.

  • Anticelulit masaža

ukoliko imate problema sa celulitom onda je anticelulit masaža pravi izbor za vas.

Posebno pomaže dijelovima tijela na koje se teško utiče vježbanjem, kao što su unutrašnja strana koljena i gornji spoljni dio bedara.

Na svake četiri masaže dobijate poklon masažu na  masažnoj fotelji Exelent ili korištenje Infracrvene saune u trajanju od 30 minuta, po želji.

 

*  INFRACRVENA SAUNA – P O B O LJ Š A J T E  V A Š E  Z D R A V LJ E

     na akcijskoj ponudi po cijeni 30 minuta za samo 6 KM

   Trideset minuta provedenih u infracrvenoj sauni je udobno, umirujuće, opuštajuće iskustvo – bez pare i pretjerane vrućine. Umjesto osjećaja pražnjenja kao u konvencionalnim saunama, osjetićete napon energije u vašem tijelu.

– 30 umirujućih minuta u infracrvenoj sauni može olakšati bolove u mišićima i zglobovima.

– 30 prijatnih minuta u infracrvenoj sauni može smanjiti znakove starenja i uljepšati vašu kožu.

– 30 minuta opuštanja u infracrvenoj sauni može da sagori do 900 kalorija.

– 30 udobnih minuta u infracrvenoj sauni može proizvesti iste prednosti za vaše srce kao i trčanje 4 do 5 km.

*Za sve koji žele naprednu njemačku tehnologiju po pitanju masažne tehnike, masažna fotelja EXELENT, pruža udobnost, praktičnost i različite, individualno prilagodljive funkcije masaže.

Programirana je tako da sa aktivnim pristupom masaži, pronalazi bolne tačke, opušta ih, a sve to uz lagano razgibavanje tijela za vrijeme masaže.

Exelente kombinira brojne masažne tehnike kao što su: gnječenje, lupkanje, rolanje, bockanje, pljeskanje, stiskanje.

Svojim prilagodljivim sadržajem Exelente izvrsno ublažava umor te uspješno otklanja nervnu i mišićnu napetost.

Ovu jedinstvenu masažnu fotelju možete probati uz ugodne, opuštajuće zvuke glazbene melodije , na akcijskoj ponudi po cijeni 20 minuta za samo 4 KM, u salonu za masaže Body & Soul, vlasnik Talić Berina, kontakt telefon: 061/970 603.

 

 

KOMENTARI