instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Slučajevi bludničenja na području Krajine

Slučajevi bludničenja na području Krajine

Na području Unsko-sanskog kantona u samo nekoliko dana evidentiran je novi slučaj seksualnog iskorištavanja maloljetne osobe.

Odmah pronađena

Policiji u Bihaću u srijedu je H. S. (30) prijavila da je njena 14-godišnja kćerka otišla od kuće. Majka je izjavila da sumnja da se njena kćerka nalazi kod A. A. (20) iz Bihaća.

– Policijski službenici pronašli su maloljetnicu na adresi stanovanja A. A. te je s njima obavljen razgovor u prostorijama Policijske stanice Bihać. Daljnji rad na dokumentiranju krivičnog djela spolni odnošaj s djetetom nastavit će istražitelji Odjela kriminalističke policije u Bihaću – kazala nam je Snežana Galić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Nezvanično saznajemo da je djevojčica i ranije dobrovoljno odlazila kod 20-godišnjaka. Policiji je priznala da je s A. A. imala spolni odnos, što je i mladić potvrdio. Majka, koja nije tolerisala njeno ponašanje niti vezu sa šest godina starijim mladićem, na kraju je pozvala policiju. Maloljetnica je vraćena u porodicu, a kako nam kaže izvor iz istrage, u cijeli slučaj trebao bi se uključiti i Centar za socijalni rad.

Vanbračna zajednica

Sličan slučaj desio se na području općine Cazin, gdje je kod 19- godišnjeg V. Dž. pronađena 14- godišnjakinja iz Bugojna. Djevojčicin otac S. N. obratio se policiji u Bugojnu i prijavio da je njegova maloljetna kćerka u Cazinu stupila u vanbračnu zajednicu.

Policajci iz Cazina djevojčicu su vratili kući u Bugojno, a protiv V. B. je pokrenut postupak zbog stupanja u vanbračnu zajednicu sa mlađom maloljetnicom. Budući da se radi o djetetu, u slučaj je uključen i Centar za socijalni rad.

Bludničio nad djevojčicom

Šokantan slučaj koji je uzdrmao Krajinu, desio se u Sanskom Mostu. Policija u tom gradu je prije nekoliko dana podnijela izvještaj o krivičnom djelu bludne radnje nad djetetom protiv 19-godišnjeg B. E. Njegova žrtva bila je osmogodišnja djevojčica.

KOMENTARI