instant fap
Naslovnicainmedia danasUncategorized

Počele prijave za noćne skokove sa Gradskog Mosta

Počele prijave za noćne skokove sa Gradskog Mosta

Počele su prijave kandidata za noćne skokove sa Gradskog Mosta koji će se održati u nedjelju 29. jula. I ove godine očekuje se veliki broj skakača iz Bosne i hercegovine, a radi se o najatraktivnijem događaju tradicionalne manifestacije „Ljeto na Sani“

Kruna i ovogodišnjeg „Ljeta na Sani“ biće noćni skokovi sa gradskog mosta koji će se održati u nedeljelju, 29. Jula, u 21 sat. Radi se o najatraktivnijem događaju koji tracicinalno privuče nekoliko hiljada Sanjana i brojnih gostiju koji tokom ljeta borave u gradu na devet rijeka Kao i ranijih i ove godine se očekuje učešće velikog broja hrabrih skakača iz Bosne i Hercevovine. Skokovi se izvode u 2 kategorije na glavu takozvanim lasta i prelom stilopm.

Oganizator ovog sporstkog događaja je TRV Sana, a vrijedne nagrade je osigurala Općina Sanski Most. Za najboljeg skakača predviđena novčana nagrada u iznosu od 1000 maraka, drugo mjesto je 500, a treće 300 maraka.

Podsjećamo da su u svim ranijim godinama noćni skokovi s Gradskog mosta bili velika atrakcija i da je nadmetanje hrabrih skakača pratio izuzetno veliki broj građana sanske, ali i susjednih općina. Iz Organizacionog odbora ovogodišnje manifestacije „Ljeto na Sani“ su pozvali sve zainteresovane učesnike da se prijave na vrijeme. Sve informacije se mogu dobiti na brojeve telefona 061 / 613 – 656 i 037 – 686 – 152.

KOMENTARI