instant fap
NaslovnicaSport

Pjanić s dva gola donio Juventusu pobjedu, Manchester United rutinski protiv Young Boysa

Pjanić s dva gola donio Juventusu pobjedu, Manchester United rutinski protiv Young Boysa

Utakmica na Mestalli ponudila nam je nevjerovatna uzbuđenja, ali sigurno da se u centru pažnje nalazi detalj kada je Ronaldo dobio direktan crveni karton u 29. minuti zbog duela s Murillom. Ovaj trenutak nije poremetio igru Juventusa koji je u samom finišu prvog dijela stigao do prednosti.

Sudija Brych je svirao penal za goste zbog prekršaja kojeg je napravio Parejo, a odgovornost s bijele tačke preuzeo je Miralem Pjanić koji je pogodio za 0:1. Na samom početku drugog dijela Stara dama dolazi i do drugog gola kada je sudija ponovo svirao penal.

Loptu na bijelu tački i ovaj put stavio je Pjanić koji je rutinski po drugi put pogodio mrežu Valencije za 0:2. U nastavku utakmice Šišmiši su pokušali doći do gola čime bi “zakuhali” borbu na terenu, ali nisu iskoristili svoje prilike i ostalo je 0:2 za Juventus.

U drugoj utakmici ove grupe Manchester United nije imao problema na gostovanju protiv švicarskog Young Boysa. Izabranici Josea Mourinha slavili su sa 3:0 i došli lagano do tri boda. Dva gola za Crvene đavole postigao je Paul Pogba, dok je konačnih 0:3 postavio Anthony Martial.

KOMENTARI