instant fap
NaslovnicaSport

Zidaneov plan zvani Miralem Pjanić!

Zidaneov plan zvani Miralem Pjanić!

Nakon tri godine čini se kako je došlo vrijeme za rastanak, a italijanski mediji pišu da interes za bh. veznjaka pokazuju Real Madrid, PSG i minhenski Bayern.

Za sada je prvi konkretan potez napravio PSG. Parižani su navodno ponudili 75 miliona eura za Pjanića, ali cilj Juventusa je mnogo veća cifra, pa su postavili cijenu od 130 miliona eura.

Pjanić je velika želja i trenera madridskog Reala Zinedinea Zidanea. Real nije spreman ponuditi toliki novac za 28-godišnjeg fudbalera, ali je francuski stručnjak našao rješenje.

Plan je ovakav. Zidane je spreman ponuditi Isca i Marcela u zamjenu za reprezentativca Bosne i Hercegovine, a to je ponuda koja je itekako primamljiva timu iz Torina.

Juve je kao i Real najavio velike promjene. Isco i Marcelo su odavno želje Bianconera i ovakva ponuda sasvim sigurno neće proći nezapaženo.

Zidane je planirao da u veznom redu upari Paula Pogbu i Miralema Pjanića, pa ćemo tako u narednoj sezoni vjerovatno vidjeti neki novi Real Madrid.

Dao obećanje novom “galaktikosu”: Zidane oduzima “desetku” Modriću

Broj 10 na leđima sa sobom nosi posebnu odgovornost i obično na ga na leđima nose najbolji ili najvažniji igrači neke ekipe.

U Real Madridu “desetku” već godinama nosi Luka Modrić. Međutim, zvanično najbolji fudbaler svijeta za prošlu godinu bi od naredne sezone mogao igrati s drugim brojem.

Zinedine Zidane već dugo vremena u svojim redovima želi vidjeti Edena Hazarda, te je spreman Belgijancu napraviti mnoge ustupke samo kako bi ga doveo na Santiago Bernabeu.

Prema pisanju španskih i britanskih medija popularni Zizou je zvijezdi Chelseaja obećao i dres s brojem 10.

Hazard navodno ne želi ulogu Cristiana Ronalda i dres Mariana Diaza već želi “desetku” koju nosi u dresu Plavaca i reprezentaciji Belgije.

Ukoliko se ovi natpisi ispostave tačnim upitno je šta će biti i sa Lukom Modrićem, a nije isključena da poslije skoro sedam godina napusti kraljevski klub.

KOMENTARI