instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

SPASIMO ŽIVOT Maleni Hamza treba našu pomoć!

SPASIMO ŽIVOT Maleni Hamza treba našu pomoć!

APEL ZA POMOĆ

Novčana sredstva možete uplaćivati na žiro račun broj: 

Za uplate iz BiH:199-440-60114351-23

Za uplate iz inostranstva:
IBAN: BA391994406011435123
SWIFT CODE: ABSBBA22XXX Sparkasse Bank Ključ
Ulica Branilaca BiH bb

Poštovani,

Obraćam Vam se za pomoć. 

Moj sin, Džemal Hamza Bosnić ima četiri godine. Do sad je imao jedanaest operacija, od čega su tri operacije glave. Rođen je kao nedonošče, a prilikom transfuzije krvi dobio je virus koji je bio tretiran tabletama koje su uzrokovale blaži oblik cerebralne paralize, pa zbog toga moj sin nije u stanju hodati. 

Također, ima i spazam mišića. Istovremeno je doživio epileptičku i srčanu ataku koje je jedva preživio i zbog toga mora koristiti tablete oralno do kraja života. 

Kako bi izvršili operativni zahvat glave naime neophodno je da odemo krajem juna na operaciju u Tursku, jer ovdje ne rade takav vid operacije zbog velikog rizika i mogućih komplikacija. Mi nismo u stanju da sami obezbijedimo novčana sredstva koja su potrebna za operaciju mog sina. 

Sama operacija, bez uračunatog putnog troška i ostalih popratnih troškova košta 80 000KM. Budući da mi je muž nezaposlen, demobilisani borac i logoraš, a ja nezaposlena, obraćam se Vama za pomoć u nadi da ćemo zajedničkim snagama uspjeti prikupiti novac koji je potreban za operaciju mog sina.

Srdačan pozdrav,
Izeta Bosnić ✍️

Rješenje za prikupljanje novčanih sredstava od strane Općinskog načeonika u prilogu.

KOMENTARI