instant fap
NaslovnicaUncategorized

Uspješna humanitarna akcija za liječenje Amira Bajrića

Uspješna humanitarna akcija za liječenje Amira Bajrića

U Mjesnoj zajednici Čaplje, sinoć je nastavljena humanitarna manifestacija koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za teško oboljelog Amira Bajrića.

Ovaj događaj, koji je održan na sportskom terenu koji se nalazi u ovom mjestu, drugu noć zaredom privukao je veliki broj građana. Podsjećamo, prvog dana odigran je malonogometni turnir, uz učešće 45 prijavljenih ekipa, a sinoć su odigrane polufinalne i finalna utakmica, te je proglašen pobjednik.

Pored toga, upriličena je i noć folklora, na kojoj su nastupila kulturno – umjetička društva „Sanski biseri“ i „Mahala“, a odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su svoje nogometne vještine pokazali mališani iz Sportskog udruženja „Čaplje“, te nogometnih škola „Zmaj 17“ i „Dream Team“. Vrijedi napomenuti i veliki angažman udruženja žena, koje su se odazvale ovoj humanitarnoj akciji, te su prodajom kolača učestvovale u prikupljanju novčanih sredstava.

Organizatori su uputili zahvalnost svima koji su bili dio ovog događaja, koji su još jednom pokazali svoju veliku humanost. Ovaj sportsko-humanitarni događaj u potpunosti je opravdao očekivanja, čemu svjedoči ogromna posjeta građana Sanskog Mosta u protekla dva dana, koliko je i pomenuti događaj trajao, a na kraju je prikupljeno preko 28. 000 konvertibilnih maraka.

KOMENTARI