instant fap
Naslovnicainmedia danas

Hana Mašić jedan od favorita na Dori

Hana Mašić jedan od favorita na Dori

Mlada zagrebačka pjevačica Hana Mašić uskoro će nastupiti na Dori s pjesmom ‘Nesreća‘ i već sada slovi za jednog od favorita.

Prvu pjesmu je objavila krajem 2018. godine pod naslovom ‘Gazim ostavljam‘. Do danas već ima popriličan broj hitova koji na YouTubeu imaju stotine hiljada pregleda.

– Nadam se da će i hrvatski mediji više pisati o mojem radu. Imam sjajne rezultate u regiji, ali ipak najsretnija sam kada se nešto događa u Hrvatskoj, gdje sam rođena. Znam da je moj izričaj pop-folk i često takvi glazbenici teže dobivaju prostor u medijima, ali isto tako znam da će Hrvati itekako slušati moju pjesmu – rekla je jednom Hana.

Nakon što su puštene pjesme koje će se 11. februara natjecati na Dori koja se održava u Opatiji fanovi Eurosonga smatraju kako najviše šansi za pobjedu imaju četiri izvođača.

Na najgledanijem pjevačkom natjecanju, prema njima, mogli bi gledati Damira KedžuLet 3Hanu Mašićili Harmoniju Disonance.

Na Dori će se predstaviti snažnom baladom, doznajemo kako joj haljinu kreira Matija Vuica, a nastup na opatijskoj pozornici bit će pravi eurovizijski i publiku ispred malih ekrana ostaviti bez daha, kažu iz Haninog tima, ne želeći previše toga otkrivati.

KOMENTARI