instant fap
NaslovnicaSanski Mostslajder

Tribina na temu “Zašto je bitno biti Bošnjak”

Tribina na temu “Zašto je bitno biti Bošnjak”

Asocijacija mladih SDA Sanski Most organizator je tribine na temu “Zašto je bitno biti Bošnjak” koja će biti održana u srijedu 25.09.2013. godine sa početkom u 19 sati u prostoru stare gradske vijećnice na Trgu Ljiljana. Gost tribine biće bivši prvak svijeta u low-kiku Salko Zildžić.

Iznad svakodnevne političke borbe, međusobnog optuživanja, otvaranja i zatvaranja afera, želje za vlašću i novcem, moramo se izdići zajedno i ukazati svim muslimanima u Bosni i Hercegovini na historijsku važnost popisa stanovništva u Bosni i Hercegovini, te zašto je važno biti BOŠNJAK na tom popisu! Popis stanovništva koji će se održati od 01. 10 do 15. 10. 2013. godine je od historijske važnosti za muslimane u Bosni i Hercegovinu i za opstanak Bosne i Hercegovine, jer nacionalni identitet Bošnjacima će dati pravo da brane i grade jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu.

Na predstojećem historijskom popisu stanovništva bitno je biti Bošnjak. Kada je Bosna i Hercegovina napadnuta od srpsko – hrvatskog agresora naša obaveza bila je da stanemo u odbarnu svoje zemlje i svih drugih vrijednosti koje uživamo na svojoj zemlji i u svojoj vjeri. Popis stanovništva je nova bitka za Bosnu i Hercegovinu, za opstojnost Bošnjaka i islama, zato se i ovaj put moramo odazvati i odbraniti svoju zemlju. Naše oružje ovaj put  bit će naš nacionalni identitet. To je naš bedem iza kojeg ćemo uspješno moći očuvati islam, slobodu i sigurnu budućnost.

Budi ono što jesi – Bošnjak!!

KOMENTARI