instant fap
NaslovnicaSport

Poraženi sanski rukometni klubovi

Poraženi sanski rukometni klubovi

Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo Prve rukometne lige Federacije BIH grupa sjever. Oba sanska kluba su dožibjeli poraze. RK „Sana 7“ poražena je na gostovanju u Tuzli od ekipe „Sloboda solana“ sa 10 golova razlike, a krajnji rezultat je glasio 37:27.
RK „Budućnost“ je svoj drugi prvenstveni nastup odigrala pred svojom publikom. Sanski rukometaši su za protivnika imali ekipu ORK „Tuzla“, a slavili su gosti rezultatom 25:33. I pored poraza trener Ajdin Hasanbegović nije razočaran jer je svjestan da njegovim mladim igračima još treba takmičarskog iskustva. Na fb stranici Hasanbegović je napisao:

„ Dragi prijatelji, veliko Vam hvala na podršci na sinošnjoj utakmici. Hvala svima koji su došli i bodrili nas u jednoj vrlo zanimljivoj utakmici u kojoj su naši momci uz malo sreće i više iskustva mogli doći i do pobjede. Nastavljamo dalje sa puno rada do ostvarenja naših ciljeva. Hvala Vam“, piše Hasanbegović.
Treba reči da naredno prvolgaško kolo donosi i dugoočekivani prvenstveni okršaj u kojoj će se sastati dva sanska rukometna kluba.

KOMENTARI