instant fap
NaslovnicaBiH

Uznemirujući video (18+): Udaren na pješačkom prelazu u Bihaću

Uznemirujući video (18+): Udaren na pješačkom prelazu u Bihaću

Clipboard01_965022902U ranim jutarnjim satima u bihaćkom naselju Prekounje nastradao je pješak prelazeći cestu zbog nesavjesne vožnje učesnika u saobraćaju.

U bihaćkom naselju Prekounje ovog jutra je došlo do strašne nesreće usljed koje je nepoznato lice zadobilo teške tjelesne povrede prelazeći pješački prelaz.

Kako BIHAC.net saznaje, sigurnosna kamera na obližnjem objektu je snimila trenutak u kojem nesavjesni vozač udara pješaka.

Iako je ulica Safveta-bega Bašagića jedna od najprometnijih ulica u gradu u kojoj su raspoređene srednje i osnovne škole i ulica kojom jutarnjim satima brojni učenici i studenti kreću na nastavu nažalost nema efekta na vozače.

Portparol MUP USK-a za BIHAC.net izjavio je da je u saobraćajnoj nesreći učestvovala ženska osoba (rođena 1988. godine u Bihaću), a lice koje je zadobilo lakše tjelesne povrede je također iz Bihaća (rođen 1932. godine).

Vrijeme će pokazati da li je ovaj slučaj zadnje upozorenje i da li će promijeniti stanje i prekinuti svakodnevna divljanja nesavjesnih vozača ulicama Bihaća i natjerati vlast da osiguraju gradske prometnice i zaštite pješake.

UPOZORENJE: Snimak je uznemirujućeg sadržaja (18+)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-lXNLqHDSU4[/youtube]

KOMENTARI