instant fap
NaslovnicaSanski MostSport

Supružnici Mursel i Dženana brinu o vašem zdravlju

Supružnici Mursel i  Dženana brinu o vašem zdravlju

U našem gradu odskoro je počeo sa radom Slimmer FIT & Nutrition CLUB  (wellnes &  fitnes) koji

se temelji na zdravom i aktivnom stilu života. Ideju o osnivanju kluba u našem gradu potaknuli su supružnici Mursel i Dženana Ahmetspahić državni prvaci u Bodybuilding-u , wellnes-u i fitnesu.

10173791_10202856190959185_1465877170_n

Mursel A.

-Nastavnik Tjelesnog Odgoja i
Sporta
-Amaterski takmičar u Body
Buildingu, reprezentativac
države 
-Lični trener i savjetnik za
nutricizam i ishranu.
“Posvetio sam svoj život tjelovjezbi,sportu,takmičenju i zdravoj prehrani… Bio sam respektabilni takmičar u osnovnoj i u srednjoj školi te u Karate-u,Kick box-u, klasičnom Boxing-u te sam sad takmičar u Body Buildingu. Iako još gladan takmičenja i pun ambicija, ne mogu na ne izjavim kako me grize i peče savjest da svo znanje koje sam stekao ne bude barem djelimično prenešeno na prosječne ljude i prilagodim njima za njihove potrebe… Ovo nije stranica namjenjena takmičarima, već ljudima koji imaju želju da na što jednostavniji način njima moguć, dovedu svoje tijelo i opštu kondiciju u najbolji mogući red…”

-Mursel A.
44330_10200598725203952_928859209_n

 

Dženana A.

-Diplomirani Ekonomista 
(Dipl. ecc)
-Takmičarka u kategoriji Miss 
Bikini model, reprezentativka 
države
-Savjetnica za zdravu ishranu i 
fitness vjezbanje

“…Unatoč velikoj želji za bavljenjem sportom, najbliže što sam bila sportu jeste u sportskoj sali… Udajom za svog supruga sam napokon dobila tu priliku i evo nakon par godina od obične djevojke do reprezentativke sam dospjela napornim radom i pravilnom ishranom… No moja želja je da kao supruga i buduća majka, sve žene koje su zainteresirane za svoj bolji, zdraviji i lijepsi izgled usmjerim sto je to bolje moguce. ŽENA NE MORA BITI TAKMIČARKA NITI VRHUNSKA SPORTISTKINJA DA BI LIJEPO IZGLEDALA I BILA ZADOVOLJNA SAMA SA SOBOM!..”

-Dženana A.

KOMENTARI