instant fap
NaslovnicaMagazin

5 stvari koje morate napraviti prije spavanja

5 stvari koje morate napraviti prije spavanja

Upravo ste poslužili hrpu večere prijateljima, pa naravno da ste umorni. Pomisao na pranje lonaca i uključivanja perilice čini vam stres, no ipak zuji vam u glavi prošlo smrdljivo buđenje. Donosimo vam minimum stvari koje trebate napraviti prije nego idete leći, kako bi vam ujutro čišćenje bilo puno lakše i jutro mirisnije.

1. Stavite ostatak hrane u hladnjak. Nemojte zaboraviti da je juha u pokrivenom loncu na štednjaku. Provjerite jeste li počistili ostatke i dali ste od višaka složili paketiće za vaše drage goste. Ako je hrana bila ukusna nitko neće odbiti ponijeti fini obrok kući.

2. Isperite hranu. Moramo staviti prljavo suđe u sudoper, isprati ćemo ga i mu dati lagani piling, tako da ne moramo koristiti žicu kako bi ostrugali osušeni sir ili umak od rajčice. Također ćemo napuniti zdjelu s vodom i sapunom. te ubaciti pribor za jelo u nju.

3. Napunite prazne lonce i tave s malo vode. Stavit posuđe u sudoper i pustite ga neka se potopiti preko noći. Neka voda napravi dio posla za vas.

4. Ulijte vode u vinske čaše s crnim vinom. Vinske čaše su zadnja stvar koje smo se uhvatili u koštac. A ako ih se ostavi bez vode, čak i maleni dio crnog vina koji se stvrdne teško je očistiti. Stavimo samo malo vode da zadrži ostatak staloženog vina i time spriječimo isušivanje. Možemo ih jednostavno i proprati.

5. Brisanje stola. Zvuči kao fizički posao, ali je više udarac za našu psihu. Sada kada ste i njega počistili možete u krevet.

Laku noć s mirišljavim snovima želi vam Index Apetit.

KOMENTARI