instant fap
NaslovnicaUncategorized

Bolt u Londonu bio najkomentiraniji sportista na “Twitteru”

Bolt u Londonu bio najkomentiraniji sportista na “Twitteru”

Jamačanski vladar sprinterskim diciplinama Usain Bolt dominirao je “Twitterom” tokom Olimpijskih igara, objavila je ova društvena mreža, a njegova pobjeda u trci na 200 metara inspirisala je 80.000 poruka u minuti.

Boltovo osvajanje zlata u trci na 100 metara bilo je ispraćeno sa preko 74.000 poruka u minuti na “Twitteru”, što je bio drugi najviše komentarisani događaj sa igara u Londonu, saopštio je ovaj veb sajt.

Ovi podaci potvrđuju ocjenu organizatora da su u Londonu održane “Olimpijske igre društvenih medija”.

“Imali smo više od 150 miliona poruka o Olimpijskim igrama u posljenjih 16 dana”, piše u blogu ove društvene mreže i dodaje se da je Bolt takođe bio najviše komentarisani sportista na ovom servisu.

“Ali imao je društvo – još devet olimpijaca privuklo je po više od milion kometara”, a među njima su američki plivači Michael Phelps i Ryan Lochte, britanski skakač u vodu Tom Daley i malezijski igrač badmintona Li Čong Vej, dodaje se u tekstu koji prenosi AFP.

Među prvih deset ušli su još jamajčanski sprinter Yohan Blake, američka gimnastičarka Gabby Douglas, britanski teniser Anndy Murray i američke košarkaške zvijezde Lebron James i Kobe Bryant.

Saobraćaj na “Twitteru” bio je gust i u vrijeme ceremonija otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara, pa je nastup grupe “Spice girls” na zatvaranju igara privukao više od 116.000 komentara za jednu minutu.

Veb sajt je ranije već objavio da je ceremonija otvaranja igara u Londonu bila prokomentarisana 9,66 miliona puta, što je više poruka nego u vrijeme čitavih Olimpijsih igara u Pekingu.

Najpopularniji sport na “Twitteru” sa Olimpijskih igara bio je fudbal, koji je bio komentarisan na 33 jezika i u preko pet miliona poruka.

KOMENTARI