instant fap
Naslovnicainmedia danasUncategorized

Svečano otvoren novi poslovni objekat firme „Jasi Komerc“

Svečano otvoren novi poslovni objekat firme „Jasi Komerc“

U Tomini je otvoren novi stambeno – poslovni objekat firme „Jasi Komerc“. Ovaj privredni subjekt koji već dugi niz godina uspješno posluje u Sanskom Mostu, na ovaj nači dodatno je proširio svoje kapacitete, i time stvorio pretpostavke za nove poslovne izazove.

Ovo preduzeće koje se bavi trgovinom na veliko i malo, od sada ima na raspolaganju savremen trgovački centar, koji potencijalnim klijentima nudi mogućnost da svoje poslovne ideje realizuju na što jednostavniji i efikasniji način.

Objekat se prostire na površini od 700 metara kvadratnih, i ispunjava sve tehničke uslove koji su potrebni za rad jednog modernog trgovačkog centra.

Samom činu svečanog otvaranja novog poslovnog objekta prisustvovao je i načelnik općine Sanski Most Faris Hasanbegović, koji je nakon otvora, firmi „Jasi Komerc“ i radnicima firme zaželio mnogo uspjeha u budućem radu.

Kako je ovom prilikom istaknuto, novi stambeno-poslovni objekat predstavlja krunu dvadesetogodišnjeg uspješnog djelovanja i rada firme „Jasi Komerc“, a za naredni period najavljene su nove investicije kao i ulaganje u nove poslovne projekte.

KOMENTARI