Bajkeri izazvali oduševljenje prisutnih: Defile ulicama Sanskog Mosta

HomeLokalne temeSanski Most

Bajkeri izazvali oduševljenje prisutnih: Defile ulicama Sanskog Mosta

Počinje kultna motorijada u Sanskom Mostu

Naš grad je u danima proteklog vikenda bio domaćin tradicionalne ljetne motorijade koja je i ove godine okupila veliki broj bajkera.

Neizostavan dio ove manifestacije bio je defile učesnika motorijade ulicama Sanskog Mosta koji svake godine zaokupi veliku pažnju prolaznika. Dvanaesti po redu moto susret, koji tradicionalno organizuje Moto klub “Sana“ iz Sanskog Mosta, i ove godine je održan na lokalitetu moto kampa pored rijeke Sane u Gornjoj Mahali.

Bajkere i ostale goste za vrijeme motorijade zabavljali su kao i svaki put popularni rock bendovi sa ovih prostora, a pored bogatog muzičkog programa, u sklopu moto kampa bio je obezbijeđen i ogroman prostor za kampiranje i smještaj velikog broja gostiju, koji su i ove godine posjetili grad na devet rijeka.

U sklopu motorijade održavane su moto igre i mnogi drugi zabavni događaji, uz panoramska vožnju i zajednički obilazak prirodnih ljepota našeg grada, a od svih događaja posebno se izdvaja defile sa velikim brojem motora koji godinama predstavlja najveću atrakciju ove manifestacije.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0