instant fap
NaslovnicaUncategorized

Vjenčali se već 26 puta i ne misle prestati

Vjenčali se već 26 puta i ne misle prestati

Alex Pelling i Lisa Gant su Britanci koji su jedne večeri, uz čašu vina, došli na originalnu ideju. Odlučili su putovati svijetom, istraživati lokacije podobne za vjenčanja, a pritom su se svaki put iznova vjenčali.
 

Nedavno su obavili i vjenčanje u New Yorku, gdje su se obećali jedno drugom pred Marthom Stewart koja se sama ponudila da im organizuje vjenčane kada je vidjela intervju s njima u televizijskoj emisiji Today Show.

Vječni mladenci pričaju kako je sve krenulo kao jednostavna ideja jer su prvobitno planirali voditi blog o svojim putovanjima. Kako bi blog učinili posebnim, željeli su pisati o neobičnim mjestima za vjenčanje. U jednom trenutku došli su tako i na ideju da bi njihov blog bio stvarno specifičan ako bi se stvarno i vjenčali na tim mjestima i tako prenijeli čitaocima iskustvo iz prve ruke, pojašnjava simpatični par za BuzzFeed.

Trenutno su obavili 26 vjenčanja, a planiraju ih provesti još oko 40. Na putovanju svijetom su već 15 mjeseci, a planiraju se zadržati još godinu i pol.

Kao najpamtljivije vjenčanje spominju ono tradicionalno u Peruu, a kao najljepšu lokaciju Denver u Coloradu. Najgore iskustvo im je pak priredio njihov (ne)vjerni kombi star 25 godina kojeg moraju popravljati cijelo vrijeme.

Pitanje koje se nameće je kako par može plaćati sva ta putovanja i ceremonije, a njihov odgovor je jednostavna: Troše ušteđevinu, a suprug je prodao i svoju firmu kako bi uživao u ovom jedinstvenom iskustvu.

Par se više nikada ne misli vratiti u svoju domovinu već se nadaju da će njihovo konačno odredište biti Australija.

KOMENTARI