instant fap
Naslovnicainmedia danas

Violeta donirala zaštitnu opremu Općoj bolnici u Sanskom Mostu

Violeta donirala zaštitnu opremu Općoj bolnici u Sanskom Mostu

U Opću bolnicu u Sanskom Mostu, zahvaljujući poznatoj bh. kompaniji Violeta, danas je stigla vrijedna donacija u vidu medicinske zaštitne opreme.

Društvo Violeta iz Gruda danas je isporučilo donaciju u ustanovu Opća bolnica Sanski Most u vidu medicinske opreme koja se sastoji od velike količine zaštitnih maski, steriliziranih zaštitnih odijela, zaštitnih rukavica, maski za liječnike KN95 i navlaka za obuću.

U narednom periodu će biti isporuka ostatka količina koja će sadržavati zaštitne naočale.

Direktor Opće bolnice Sanski Most dr. Mustafa Avdagić zahvalio je predstavnicima kompanije Violeta na ovoj donaciji, koja će biti od velike koristi u trenutnoj kriznoj situaciji nastaloj zbog korona virusa. Podsjetio je kako ovo nije prvi put da ova kompanije pomaže ovu zdravstvenu ustanovu, jer je isto tako nakon katastrofalnih majskih poplava iz 2014. godine, zahvaljujući ovoj kompaniji u Opću bolnicu dopremljena vrijedna donacija medicinske opreme.

Violetina donacija potvrda je dosadašnje uspješne saradnje koju ova društveno-odgovorna kompanija ima sa zdravstvenim ustanovama na nivou cijele BiH.

KOMENTARI