instant fap
NaslovnicaSanski MostLokalne teme

Vikendica na prodaju 16 kilometara od Sanskog Mosta

Vikendica na prodaju 16 kilometara od Sanskog Mosta

Vikendica 16 kilometara od Sanskog Mosta prema Stanića Brdu (na putu prema grmečkoj koridi i glavnoj raskrsnici za puteve kroz Grmeč). Papiri su uredni – bio objekat prije rata.

Na gornjoj strani ima parcela od 3,5 dunuma, 100 m uz asfalt, a ispod puta još 6 dunuma šume.Objekat je izgrađen 2008. godine. Veličine 7 x 5, prizemlje – veliki dnevni boravak i wc. Naknadno ozidan kamin sa natkrivenom terasom 10 x 3. Na spratu imaju 2 spavaće prostorije i natkriven balkon sa pogledom na Grmeč (Javornjaču i Mačiju Gredu.)Vikendica je građena od termobloka, stiropor od 10 cm, u podu striropor 5 cm (kombinacija brodski pod i pločice), plafon stiropor 5 cm.

Na spratu brodski pod – ispod stiropor od 5 cm. Na plafonu heraklit. Iznutra obloženo sa rofix sep 2 + pločice u wc i kuhinji.Crijep tondach. Potrovlje staklena vuna. Prizemlje je obloženo sa dvije vrste kamena i ugrađena solarna instalacija sa svjetlom. Sve se pali-gasi na prekidač. Stolarija PVC sa roletnama i sobna vrata – sve novo. Namještaj je komplet nov od Krivaja-Zavidovići – puno drvo.Alfa 90 i kamin na spratu nov. Tuš kabina, lavabo… I

znad vikendice rezervoar sa vodom ukopan 10,000 L – slobodni pad do kuće. Iza vikendice 2 rezervoara od po 1000 L za kupiti kišnicu – ugrađeni u betonske pretince sa poklopcem i šaht za vodu.

Ispred kuće betonsko korito sa vodom. Iza kuće šupa 3 x 3 – betonski pod i aluminijski krov.Tri stara oraha i stotinjak mladih oraha, dunja i 70 voćki mladih, kruška, jabuka, šljiva i dud.Parcela je ograđena hrastovim direcima i bodljikavom žicom u 5 reda i metalna kapija.

Pogledajte ostale vikendice na profilu…

Papiri uredni na meni. Odgovaram isključivo na telefonske pozive.

Dr. Nedim Bišćević – BucomTel.: 037 686 220

061 442 453

Otoke 3079260, Sanski Most

Cijena 60.000 KM

KOMENTARI