instant fap

Adnan Ćatić se vraća u ring, poznato ko će mu biti protivnik

Adnan Ćatić se vraća u ring, poznato ko će mu biti protivnik

Adnan Ćatić (Felix Sturm op.a.) se vraća u ring, a njegov protivnik bit će Artur Abraham.

Naime, Sturm je prvog dana nove godine, najavio kako se vraća u ring riječima: “Vidimo se ponovo u ringu 2019. godine!”, a kako za Faktor otkriva izvor blizak našem bokeserkom šampionu još nije određen tačan datum meča.

– Ljubitelji boksa u svijetu već godinama čekaju ovaj meč i sada će doći na svoje. Meč između Adnana i Abrahama trebao se desiti prije 15 godina, ali na kraju nažalost do njega nije došlo. Ovaj meč je želja obojice boksera i kockice se polako slažu. Sigurno je da će to biti pravi bokserski spektakl i teško da će se on desiti u Bosni i Hercegovini. Bokserska javnost dugi niz godina želi ovu borbu i više informacija bit će poznato uskoro. Nije lako organizirati jedan takav spektakl. Potrebno je da se dogovori adekvatna dvorana, sponzori, telelevizijska prava i mnogo drugih stvari – kaže naš izvor.

Posljednju borbu Ćatić je imao u februaru 2016. godine kada je savladao Rusa Fedora Čudinova i vratio WBA titulu prvaka svijeta u supersrednjoj kategoriji.

Nakon toga je pod čudnim okolnostima optužen za doping, a prema posljednjem pisanju “Bilda” čini se kako su i sami priznali da je iscenirana afera propala, jer su naveli kako je određena hrana mogla dati rezultate krvi slične onoj koja se nalazi pod dopingom

KOMENTARI