instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Agan Bunić, koji je smijenjen zbog snimka na Pornhubu, postao član Naroda i pravde

Agan Bunić, koji je smijenjen zbog snimka na Pornhubu, postao član Naroda i pravde

Ono što se zadnjih dana špekuliralo, o čemu je pisao i naš portal, desilo se danas. Novi transfer i prelazak skupštinskih zastupnika iz stranke u stranku.

Agan Bunić, nekadašnji istaknuti član SDA, načelnik općine Bužim, a zatim gorljivi zagovarač lika i djela Fahrudina Radončića, od jučer je član Naroda i pravde, sarajevske stranke, na čijem je čelu Elmedin Konaković.!

Podsjetimo, Bunić je smijenjen na vanrednoj sjednici Skupštine Unsko-sanskog kantona sredinom novembra s pozicije predsjedavajućeg ove skupštine zbog eksplicitnog snimka koji je osvanuo na stranici Pornhub odnosno sumnje da je akter snimka na ovoj pornografskoj stranici. On i njegova kolegica Ifeta Kadić su također izbačeni iz Saveza za bolju budućnost (SBB).

Na pressu je također prisustvovao i predsjednik Naroda i pravde, Elmedin Konaković, koji se posljednjih dana nalazi u velikim problemima pritisnut napadima nove većine i izbacivanjem iz vlasti u Kantonu Sarajevo, te optužnicama za privredni kriminal koja je podignuta protiv njegovog kadra, predsjednika stranke u USK Halila Bajramovića, koji je također prisustvovao današnjem pressu.

Zanimljivo će biti nadalje pratiti razvoj situacije na našem kantonu, ali ono što je već vidljiva poruka i ogromno nezadovoljstvo građana, putem društvenih mreža na ovakvu praksu političkih preletača i političara koji su spremni na sve radi vlastitog pozicioniranja, pokazaće da su ovakvim potezima i politikom na gubitku i preletači i nove stranke koje svoju sreću traže i baziraju se na takvim kadrovima.

KOMENTARI