instant fap
Naslovnicainmedia danas

Ajdin Hasanić: Eee, moji ljudi..

Ajdin Hasanić: Eee, moji ljudi..

Eee, moji ljudi.. ovom ludom dječaku iz Starog Majdana kojeg još čuvam u sebi, je ovo golemo, pregolemo! Pa, dlanom o dlan proleti 7-8 godina i prvi trenuci kad smo, improviziranim telefonskim kamerama snimali prve videe za YouTube. Wow! Mozak da mi eksplodira! Naviru mi sjećanja, emocije, svašta nešto – riječima neobjašnjivo. Evo nas sad, nakon toliko godina, mjeseci, kilometara, razočarenja, sreće i veselja, na jednoj od (dosad i samo zasad) najvećih stepenica u @hudhudpro !

Film “Amanet” ide u kina širom cijeeeele u novembru! Halo!?! Pravi, igrani film! Sa praaavim pravcatim glumcima, onima uz koje sam odrastao gledajući ih na televiziji! I to, sve sa in-house resursima, od kamere, rasvjete i tona pa do najsitnijih detalja koje film traži – na to sam strašno mnogo ponosan, preponosan!

Ogroman je ovo projekat bio, zarobio nas je cijelo ljeto, ali, vremenom nam je ukrao i naša srca, jer je priča zaista predivna. Jedva čekam da ga vidite, osjetite..! Jedva, jedva, jedvaaaa! Hvala Bogu na svemu.

KOMENTARI