instant fap

Ajla Krupić je “Zlatni glas Sanskog Mosta”

Ajla Krupić je “Zlatni glas Sanskog Mosta”

Ajla Krupić osvojila je prvo mjesto na audiciju pjevača amatera folk i pop muzike „Zlatni glas Sanskog Mosta“ koja je sinoć održana u prepunoj Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu.

Ajla se publici predstavila Severininom pjesmom „Grad bez ljubavi“. Na finalnoj večeri nastupio je 21 takmičar koji su pjesme izveli po vlastitom izboru uz originalnu matricu. Prvi glas publike pripao je Eminu Halkiću koji je izveo pjesmu „Danka“ Tome Zdravkovića. Žiri nije imao lak zadatak da proglasi najbolje, jer se još jednom pokazalo da u ovome gradu ima veliki broj talentovanih muzičara i izvođača, posebno mlađih naraštaja, koji su se na sceni ponašali kao velike zvijezde. Tako je drugo mjesto osvojio Emil Bešić ,a trećeplasirani je bio Armin Pašić .
Pobjednik ovog velikog muzičkog događaja je kao nagradu za osvojeno prvo mjesto dobio priliku da snimi svoju vlastitu pjesmu u studiju „B sound“ vlasnika Refika Buljubašića iz Sanskog Mosta. Također, priliku da smimi pjesmu je dobio osvajač „Glasa publike“, a sponzor ove nagrade je studio „Ami“ vlasnika Amira Islamčevića iz Sanskog Mosta. Nagrade su dobili i takmičari za osvojeno drugo i treće mjesto.
Pored samog takmičenja sinoć je priređen i bogat kulturno – zabavni program u kojem su učestvovali hor „Harmonija“,Šejla Grgić, Semir Alagić, Azro i Mirela Islamčević, a specijalni gosti su bili Lili i Šeki.
Audiciju „Zlatni glas Sanskog Mosta“ nakon sedam godina ponovo je organizovala Radio Sana. Cilj je bio da ljubitelji muzike i dobre pjesme, a posebno omladina, pokažu svoj talenat i da se oprobaju u svijetu muzike, te kroz izvođenje starih i novih hitova i scenskom nastupu, izađu iz anonimnosti.
Radio Sana se zahvaljuje svima koji su bilo koji način pomogli organizaciju sanske Audicije. Posebna zahvalnost ide našim sponzorima.

FOTOGALERIJA

KOMENTARI