instant fap
Naslovnicainmedia danas

Alen Huskić dio najpoznatije tjunerske kuće “ATM Chiptuning Perfomance”

Alen Huskić dio najpoznatije tjunerske kuće “ATM Chiptuning Perfomance”

“ATM Chiptuning Perfomance” najpoznatija tjunerska kuća na svijetu, vjerovali ili NE koja se nalazi u sklopu Autodijelova Intermobil i Autoservisa Sprint u Sanskome Mostu.

ATM Chiptuning Perfomance se bavi izmjenom softvera na automobilima.

ATM je tvoj put prema vrhunskim performansama i nevjerojatnom iskustvu vožnje!

ATM firma je sinonim za kvalitet i stručnost u tjuningovanju i softverskim prepravkama automobila, kao i kodiranju vozila te i drugim mnogobrojnim rješenjima.

ATM Chiptuning Performance se bavi softverskim prepravkama kao što su CHIPTUNING (Stage 1/Stage 2/Stage 3) koji pruža povećanu snagu motora vozila i smanjenu potrošnju goriva.. Sa ATM timom iskusnih stručnjaka, tvoj automobil će dobiti potpunu transformaciju.

ATM nudi i razna rješenja kao sto su gašenje EGR Ventila OFF/DPF Filtera, AdBlue Sistema itd…koji su najčešći problem današnjice na automobila novije generacije.

Bez obzira na to želiš li povećati snagu, ubrzanje ili postići bolju ekonomičnost goriva, ATM ima rješenje za tebe, nude razne opcije kodiranja i otkljucavanja funkcija kao sto su Video u Voznji/CarPlay, Preslikavanjem telefona na elranu vozila, Promjena izgleda instument table…, te Ažuriranjem Navigacija sa trenutno najpreciznijim i najnovijim mapama cijelog Svijeta..

ATM reputacija se temelji na uspješnoj suradnji s brojnim zadovoljnim klijentima koji su doživjeli nevjerojatne rezultate uslugama. Njihova stručnost, preciznost i posvećenost detaljima čine ih jednom od najboljih u auto/software industriji.

KOMENTARI