instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

Amela nas je naučila na pobjede

Amela nas je naučila na pobjede

Na drugom izdanju trke Vogošća 5K pod nazivom “Trka za sve generacije” Amela Trožić je zauzela drugo mjesto.

Amela Trožić nas je naučila na pobjede na sportskom i humanitarnom planu i sve češće nas iznenađuje količinom energije uloženom u ostvarivanju žuvotnih ciljeva. Prošlog vikenda je u dva dana učestvovala u sportskim i humanitarnim događajima.

Ovog vikenda je nadmašila samu sebe učešćem na dvije trke u jednom danu. U subotu ujutro je učestvovala na 5K u Vogišći, a uveče na 10K u Banjaluci. 

U subotu je održano drugo izdanje trke Vogošća 5K u organizaciji JU KSC Vogošća i QSI međunarodna škola Sarajevo. “Trka za sve generacije” u Vogošći ima za cilj podizanje svijesti o značaju te afirmaciji sporta i zdravog načina života među stanovništvom. Amela Trožić je u konkurenciji žena osvojila drugo mjesto s vremenom 20:55.

Na večernjoj trci “Park run” u Banja Luci, Amela je istrčala PB 40:26 i osvojila 5.mjesto u predobroj i vrlo jakoj konkurenciji.
Banjalučka desetka by Balans”, jedna od najvećih i najznačajnijih regionalnih trka, koja je i centralni događaj ovogodišnje manifestacije “Vivia Run&More Park”, je održana u subotu uveče u parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci.

Više od 700 trkača trčalo je ovog vikenda ulicama Banjaluke. Dionica trke duga 10 kilometara ide kroz banjalučke aleje i najatraktivnije dijelove najužeg centra grada na Vrbasu. 

Na banjalučkoj stazi pojavilo se i nekoliko elitnih trkača iz regiona.

Obe trke su fantastično organizovane a Amela je svojim učešćem spojila Sarajevu i Banja Luku barem u svom plemenitom srcu.

KOMENTARI